Beheer startpagina

Er kunnen verschillende redenen zijn om een startpagina aan te maken. Mogelijk wilt u een startpagina opzetten met links omtrent uw hobby. Maar er kan ook een commerciële motivatie zijn. Een andere drijfveer is de wens om uw favoriete links ergens online te zetten.

Het kiezen van een goede startpagina website voor het aanmaken van uw dochterpagina is een eerste stap. Daarnaast is het van belang dat u een naam verzint voor het subdomein van uw linkpagina. Na het aanmelden zult u in veel gevallen uw e-mailadres moeten bevestigen. Zorg dus dat u het correcte e-mailadres invult in het aanmeldformulier.

U kunt pas links aan uw startpagina toevoegen, voordat u één of meer categorieën heeft aangemaakt. Zo kan er een ordening op uw startpagina worden aangebracht. Waar een startpagina vaak over een bepaald onderwerp gaat, kunt u met de rubrieken deelonderwerpen aanmaken en de links daarin onderverdelen.

U kunt meer over het aanmaken van uw eigen dochterpagina te weten komen door het artikel Een nieuwe startpagina maken door te nemen. Met voldoende kennis bouwt u binnen een handomdraai straks uw eigen startpagina. Maar u moet wel weten wat u precies moet doen.

Het aanmaken van een eigen startpagina is bij de meeste websites gratis. Vaak wordt wel als voorwaarde gesteld dat u een minimum hoeveelheid links toevoegt aan de startpagina. Het is verstandig om voldoende links toe te voegen, om verwijdering of het inactief stellen van uw startpagina tegen te gaan.