Bouw een veilige startpagina website

Met een bijzonder stukje software is een eigen startpagina website bouwen kinderlijk eenvoudig. Een dergelijk script is een startpaginascript. Een startpagina script zorgt ervoor dat er amper technische kennis nodig is voor het starten van een startpagina website. Dit stelt iedereen in staat om zelf een startpagina website in elkaar te zetten.

Uw dochterpagina’s kunnen worden voorzien van verschillende soorten widgets. U kunt bijvoorbeeld het laatste nieuws tonen op uw startpagina. Startpagina’s dragen bij aan de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

U kunt CMS betekenis bezoeken indien u daar wel oor naar heeft. Met het verkopen van links middels uw nieuwe startpagina website kunt u de aanschafkosten enorm simpel weer terugverdienen. Het aanpassen van kleuren is per individuele rubriek te doen. Het plaatsen van een nieuwe categorie is kinderspel.

In het geval dat u wilt kunnen daarnaast derden een gebruikersaccount aanmaken. Daarmee krijgen bezoekers de optie om zelf een nieuwe startpagina samen te stellen. Daarbij kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. Ook is het mogelijk om een naam en een omschrijving in te voeren.

Per startpagina en per categorie kunt u tevens de belangrijke velden voor de zoekmachines invullen. Zo helpt u de zoekmachine met het aan de juiste keywords koppelen van de dochterpagina’s. Iedere startpagina kan volgens een unieke stijl worden ingericht.

Daarbij kunt u banners plaatsen op uw website, op het moment dat u dat wilt. Dit geeft de optie om bannerruimte te verhuren aan derden. Het plaatsen van een affiliate banner is een andere optie. Een eigen startpagina site biedt u tal van mogelijkheden zoals u kunt lezen.