Een nieuwe startpagina maken

Heeft u het idee dat het lastig is om eigenaar te worden van uw eigen startpagina website? De kans is groot dat dit artikel u dan op andere gedachten zal brengen. Wanneer u het juiste hulpmiddel gebruikt, is het ook voor u mogelijk om uw eigen startpagina website te runnen. Het verkopen van links op uw startpagina website is mogelijk, waarmee u kunt bouwen aan een extra inkomstenbron. Bent u nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder. Een startpagina script is hetgeen u nodig heeft. Een startpagina script is een CMS pakket waarmee u een startpagina website kunt bouwen. De programmeertaal PHP wordt in veel gevallen gebruikt voor het maken van dergelijke script.

Het script moet worden geplaatst op uw webruimte. Hosting is dus iets anders dat u dient te hebben voor het maken van uw eigen startpagina website. Voor het opslaan van de gegevens is een database nodig. Ook hier dient u rekening mee te houden. Op de pagina Startpagina beheer kunt u meer over scripts voor het bouwen van uw eigen startpagina website lezen. Wanneer u een domein met de juiste hosting heeft, dan zal het installeren van het script niet veel problemen opleveren. Het lastigste gedeelte van de installatie wordt vaak door een apart installatiescript gedaan.

De betaalkoppeling zorgt dat het eenvoudig is om online betalingen te ontvangen. Zo kunt u inkomsten genereren met links verkopen. De aanvraag voor een linkplaatsing kan worden gedaan via een speciaal formulier. Bij een betaalde link mag de bezoeker zelf de dochterpagina en de rubriek bepalen. Daarna verschijnt het betaalscherm, waar de bezoeker vaak ook een betaalmethode kan kiezen. Wanneer de betaling probleemloos is verlopen, zal de link direct in de gekozen rubriek zichtbaar zijn.

Het aanmaken van een gebruikersaccount is voor bezoekers eenvoudig. Dat kan via een aanmeldformulier. Met dit account kan iemand inloggen als paginabeheerder. Eenmaal ingelogd, dan kan de bezoeker een nieuwe startpagina aanmaken en beheren. Er wordt zo extra content aan uw website toegevoegd. Met het regelmatig toevoegen van content zorgt u ervoor dat de bezoeker uw website interessant blijft vinden. Regelmatige updates zorgen ervoor dat uw site ook door de zoekmachines beter gewaardeerd wordt. En de beter gewaardeerde websites zullen hoger in de zoekresultaten verschijnen.