Een nieuwe startpagina samenstellen

Kent u veel websites dan is het wellicht een idee om eens een startpagina aan te maken. Een startpagina is een uitgebreide linkpagina. Uitgebreid omdat er ondersteuning voor rubrieken is. Met uw startpagina helpt u mensen bij het vinden van bepaalde informatie.

Uiteraard is het fijn wanneer u hiervoor wordt beloond. Zorgen dat u voor het maken en beheren van de dochterpagina wordt beloond, kan door inkomsten te genereren via deze pagina. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. U kunt affiliate links plaatsen naar producten.

Er zijn dus best wat mogelijkheden met uw startpagina. Op de pagina Eigen Startpagina kunt u meer lezen over wat er allemaal mogelijk is met een eigen startpagina. Vanzelfsprekend mag u ook links naar eigen website plaatsen op uw dochterpagina.

Verder bestaat er nog het startpaginascript. Dit script maakt het mogelijk om uw eigen startpagina website te installeren. Het is namelijk niet met zekerheid zeggen hoe lang uw startpagina op de website van derden blijft voortbestaan. Uw bezoekers kunnen uw website helpen groeien door regelmatig een nieuwe startpagina aan te maken.