Eigen startpagina online zetten

U kunt een startpaginascript zien als een speciale versie van een CMS systeem. Wat ook vaak voorkomt is dat men een bestaand script migreert naar een modern script. Een dochterpagina wordt meestal rond een enkel thema opgebouwd. Startpagina’s zijn typisch Nederlands. De website startpagina.nl begon ermee. Er kan een subdomein worden gekoppeld aan de startpagina. Daarbij is een voorwaarde dat het subdomein niet al bezet is.

Wilt u zelf met een eigen startpagina aan de slag, dan bevat het artikel goede tips. Via het registratieformulier is heel eenvoudig een gebruikersaccount te creëren. Men kan inloggen met een eigen account en vervolgens een nieuwe startpagina aanmaken. De programmeertaal PHP wordt meestal voor het bouwen van een startpagina script gebruikt. Het script zal de gegevens in een database moeten kunnen opslaan. Een startpagina script dient u op uw webhostingpakket te installeren. De bouwer kan u eventueel ondersteuning aanbieden bij het script. Verder heeft het startpaginascript waar u via de link over kunt lezen een andere interessante feature. Met het verkopen van links kunt u online extra inkomsten genereren. De plaatsing van links verloopt automatisch. De website dient uiteraard wel goed te worden bezocht voordat u echt goed ermee kunt verdienen.

Er zijn verschillende aspecten die een rol spelen bij het bouwen van een goede startpagina website. U bouwt de startpagina voor echte bezoekers en niet voor zoekmachines. Zoekmachines zullen het opmerken wanneer bezoekers graag naar uw website komen. Wist u trouwens dat startpagina’s een Nederlands fenomeen zijn? Dit komt omdat de persoon die ermee begon ook een Nederlandse website aan het bouwen was, namelijk startpagina.nl