Het beginnen van een eigen portaalsite

Zoals de naam vast zegt bestaat een startpagina website voornamelijk uit startpagina’s. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. De bezoeker zal de content van de corresponderende startpagina zien. Koopt u een bestaand startpaginascript, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Men heeft ook een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Het script zorgt ervoor dat het beheer uiterst makkelijk is. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. De bezoeker krijgt zo de juiste dochterpagina te zien. Het is niet zo moeilijk om een eigen startpagina website te beginnen. Lees de pagina Startpagina overzicht door in het geval dat u meer wilt weten. Doorgaans wordt een dochterpagina rondom een specifiek onderwerp ingericht. Het onderwerp kan weer worden gesplitst met behulp van de rubrieken die u op iedere dochterpagina zult aantreffen.

Er is bij het bouwen van het startpaginascript rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. Voor mensen met kwade intenties is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Doordat men eenvoudig een account kan creëren, is genoeg beveiliging belangrijk voor uw startpagina website.