Het ontwikkelen van uw nieuwe portaalsite

Ook krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze verstandige eenvoudig opvragen. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die bij het subdomein hoort. Koopt u een kant en klaar startpaginascript, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een dergelijk script is voor weinig geld vast aan te schaffen. Het startpaginascript is gemakkelijk op uw webhosting pakket te installeren. Men heeft het inlogsysteem verder zo veilig mogelijk gemaakt.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpagina script worden opgemerkt. Dit is relevant om het systeem tegen slechte bedoelingen te beschermen. Doordat men makkelijk een gebruikersaccount kan registreren, is voldoende beveiliging van cruciaal belang voor uw startpagina website. Daarnaast u kunt een eigen startpagina website beginnen. Wilt u meer weten, dan verwijs ik u graag naar Eigen startpagina maken. De startpagina website heeft verschillende dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. Het onderwerp kan weer worden gesplitst met behulp van de rubrieken die u op iedere dochterpagina zult aantreffen.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpagina script. Moedwillig schade aan uw startpagina website doen wordt zo een stuk lastiger. Een goed beveiligd startpaginascript is noodzakelijk omdat de bezoeker een gebruikersaccount kan creëren.