Hoe een startpagina maken

Het is goed om de mogelijkheden van een eigen startpagina website eens op een rijtje te zetten. U kunt startpagina’s inzetten voor het vergroten van de vindbaarheid van andere websites. U kunt op deze manier de startpagina’s inzetten om meer bezoekers te krijgen. Het is mogelijk om startpagina links te verkopen aan anderen.

Is uw interesse gewekt? De pagina Bouw een mooie PHP startpagina website is een goed beginpunt voor meer informatie. Het artikel bevat een verwijzing naar een modern startpagina script. Het script bevat geen limiet voor het aantal aan te maken dochterpagina’s. Deze kunt u vullen met content en links.

Het toevoegen van een link is voor de bezoeker gemakkelijk te doen. Hiervoor is een link toevoegen formulier op uw website beschikbaar. Daarbij kan een dochterpagina en een rubriek worden gekozen. Er kan na het invullen van het formulier worden betaald voor de link. Het betalen kan op diverse wijzen plaatsvinden. Eventueel kunt u het bezoekers toestaan om een eigen account te registreren. Daarmee kunnen ze zelf aan de slag met een dochterpagina. Bovendien kunnen ze het gewenste subdomein kiezen. Onderaan iedere startpagina ziet u het aantal links staan.