Je eigen startpagina

U kunt verschillende kanten op met een eigen dochterpagina op een startpagina website. Een startpagina is handig om uw favoriete websites op te slaan. Uw eigen website kunt u er bijvoorbeeld mee promoten. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Er zijn verschillende websites waar u kosteloos een startpagina maakt.

U kunt zich bij een aantal startpagina websites registreren. In een speciaal beheergedeelte kunt u dan uw startpagina aanmaken. Een extra stap bij het registreren is soms dat u een e-mail moet bevestigen. U kunt dan pas inloggen nadat u op de bevestigingslink geklikt heeft.

Wellicht is het voor u interessant om uw eigen startpagina website te beheren. Met een startpagina script wordt dit mogelijk. Klik op Startpaginascript om meer over startpagina scripts te weten te komen. Een startpagina script is doorgaans niet duur. Ook het installeren is vaak niet moeilijk. Het hoeft niet veel te kosten.

Veel startpagina scripts hebben ongeveer dezelfde werking. Op uw startpagina kunt u rubrieken plaatsen waar u vervolgens de links in plaatst. In sommige gevallen kunt u ook afbeeldingen of tekst in uw diverse rubrieken plaatsen. Via een speciaal linksuggestieformulier kan het bezoek van uw dochterpagina een link ter beoordeling aanbieden waarna u de link eventueel kunt plaatsen.