Nieuwe startpagina online zetten

Gelooft u dat het niet eenvoudig is om zelf een startpagina website in het bezit te krijgen? Toch is het relatief gemakkelijk. U kunt hier lezen hoe u zelf een startpagina website bouwt. Voor het maken van uw eigen startpagina website is geen technische kennis nodig als u van de juiste tool gebruikmaakt. Het verkopen van links op uw startpagina website is mogelijk, waarmee u kunt bouwen aan een extra inkomstenbron. In dit artikel leest u daar meer over. Een startpagina script zal nodig zijn wanneer u zelf niets wilt of kunt programmeren. Het is mogelijk om met zo een script binnen een mum van tijd een eigen startpagina website online te hebben. Een startpagina script is vaak geschreven in de programmeertaal PHP.

U dient het script op uw webruimte te plaatsen en te installeren. Hosting is dus iets anders dat u dient te hebben voor het maken van uw eigen startpagina website. Wat ook vaak nodig is, is een database waarin het script de gegevens kan opslaan. Het artikel Startpagina beheer is ook het doorlezen waard wanneer u serieus bent met uw plannen om een startpagina script te gaan gebruiken. Heeft u een domein en webruimte dan heeft u een goede basis voor het installeren van een startpagina script. Er is vaak een apart script meegeleverd voor de installatie. Deze zorgt ervoor dat het niet lastig is om de database tabellen aan te maken en de juiste configuratie weg te schrijven.

De betaalkoppeling zorgt dat het eenvoudig is om online betalingen te ontvangen. Zo kunt u inkomsten genereren met links verkopen. Een linkplaatsing kan via een formulier op de website worden aangevraagd. De bezoeker mag de gewenste dochterpagina en de rubriek kiezen waar de link zichtbaar moet worden. Daarna verschijnt het betaalscherm, waar de bezoeker vaak ook een betaalmethode kan kiezen. Als de betaling is gelukt zal de link meestal automatisch geplaatst worden.

Als een bezoeker daar interesse in heeft, kan hij een account aanmaken op uw website. Met dit account kan iemand inloggen als paginabeheerder. Na het inloggen kan men een nieuwe startpagina toevoegen en links op deze startpagina plaatsen. Zo zorgen gebruikers voor extra content op uw website. Niet alleen bezoekers vinden het fijn wanneer er regelmatig content bijkomt. Regelmatige updates zorgen ervoor dat uw site ook door de zoekmachines beter gewaardeerd wordt. Men zal u ten gevolge daarvan beter kunnen vinden in de zoekresultaten als men in Google zoekt naar een onderwerp dat op uw startpagina website wordt behandeld.