Ontwikkel een moderne portaalsite

Startpagina links helpen bij de vindbaarheid van uw eigen website. Hierbij kunnen de diverse Nederlandse startpagina’s helpen. Het in elkaar zetten van een eigen startpagina kan op een aantal Nederlandse startpagina websites.

Bent u nieuwsgierig geworden, dan kunt u de pagina Aanmelden startpagina eens bekijken. Het grote pluspunt is dat u niet hoeft te wachten tot een programmeur het script klaar heeft. Wat basiskennis omtrent het computergebruik is genoeg om te werken met het startpaginascript. Met het startpagina script kunt u aan elke dochterpagina eenvoudig een eigen subdomein toekennen. Het startpagina script zal de juiste dochterpagina zoeken bij het opgevraagde subdomein. Dit zorgt ervoor dat u na het aanschaffen van het startpaginascript direct met uw portaalwebsite aan de slag kunt.

Er zijn diverse widgets die u kunt plaatsen op uw dochterpagina’s. Op het moment dat gewenst kunt u nieuwsblokjes toevoegen op verschillende dochterpagina’s. Daarbij het plaatsen van content hier en daar levert geen problemen op. Iemand met een eigen startpagina op uw website kan deze widgets daarbij gemakkelijk aanmaken aan zijn eigen startpagina.

Wilt u het startpaginascript op winstgevende wijze inzetten dan kan dat ook. U kunt namelijk links verkopen en daarmee inkomsten genereren. Iemand die een link aanmeldt, kan tevens de gewenste dochterpagina en de gewenste rubriek kiezen.

Gebruikersregistratie is eventueel aan te zetten. De bezoeker kan met een gebruikersaccount zijn eigen startpagina samenstellen. Tevens kunnen ze het gewenste subdomein kiezen. Op elke pagina ziet u onderaan wat statistieken.