Ontwikkel professioneel een eigen portaalwebsite

Houdt u zich bezig met linkbuilding en bent u op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Het is een goed idee om een startpagina website te beginnen als u dat nog niet heeft gedaan. De links kunnen naar onderwerp worden ingericht binnen de website. Naast reguliere links is ook het plaatsen van affiliate links mogelijk.

Men kan zich gemakkelijk op uw website registreren. Dit doet men met een aanmeldformulier. Men kan met een eigen account een nieuwe startpagina toevoegen aan uw website. U kunt dit ook uitzetten. Zodat echt alleen u dochterpagina’s kunt aanpassen. U kunt de pagina Startpagina aanmaken bezoeken voor meer informatie.

Aan iedere startpagina kunnen meerdere rubrieken worden toegevoegd. De rubrieken zullen de door u geplaatste links gaan bevatten. U kunt ook blokjes met eigen HTML code toevoegen aan de dochterpagina’s van uw website. U heeft zo de volledige controle over de website.

U krijgt de mogelijkheid om een subdomein per dochterpagina aan te maken. Voor elk afzonderlijke thema is zo een eigen dochterpagina te creëren. De zoekmachines zullen daardoor een hogere score hangen aan de vermelde websites. De links staan immers op een pagina die een soortgelijk thema heeft.

U kunt een extra inkomen verdienen door middel van het script. Zo is het verkopen van links enorm eenvoudig te doen met het script. Tussen de informatieve links is het ook mogelijk om een aantal affiliate links toe te voegen. Bij affiliate marketing promoot u producten en verdient u per sale een percentage. Voorbeelden van affiliate netwerken zijn TradeDoubler en Daisycon. De kosten die gepaard gaan met de aanschaf van het script, kunnen zo eenvoudig worden terugverdiend.