Ontwikkel uw nieuwe startpagina website

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze slimme gemakkelijk opvragen. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. De bezoeker krijgt zo de corresponderende dochterpagina te zien. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Bij de ontwikkeling van het script heeft men daarom een veilig PHP inlogsysteem in elkaar gezet.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpagina script. Dit is relevant om uw website tegen kwade intenties te beschermen. Daar men eenvoudig een gebruikersaccount kan registreren, is voldoende beveiliging van groot belang voor uw startpagina website. Wanneer u een kant en klaar script aanschaft is het niet meer nodig om zelf een script te programmeren. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar het artikel Goede startpagina. U kunt daarmee een grote hoeveelheid tijd besparen. U hoeft niet te wachten tot een webdeveloper klaar is met het programmeerwerk.

Het beheer wordt door het startpagina script gemakkelijk gemaakt. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geplaatst. Van ieder bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangeroepen. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser.