Portaalsite beginnen info

Aan de hand van de tips in dit artikel is het makkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. Een startpagina website bouwen is simpel via een daarvoor bedoeld script bedoeld. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. Waar het bij een startpagina overwegend om gaat, zijn de links naar andere websites.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan ook goed worden ingezet. De mogelijkheid om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Eigen startpagina maken. Het installeren is niet lastig.

Het overzetten van de bestanden en een database plaatsen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. De database tabellen zullen daarna aangemaakt worden door een afzonderlijk installatie script. Het beheer van uw website kunt u na de installatie simpel doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen via het registratieformulier aan te vragen. Bovendien mag men bij een nieuwe startpagina ook het subdomein van de startpagina kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Op de server hoeven geen mappen te worden toegevoegd voor subdomeinen. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Het aanpassen van een startpagina is erg eenvoudig met het script. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Met het script krijgt u de beschikking over diverse mogelijkheden. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Voor een link kan op diverse wijzen worden betaald. Het toevoegen van banners is een andere optie. U kunt daarbij affiliate banners aanmaken of een Google Adsense blokje.