Portaalsite bouwen info

Wilt u zelf een startpagina website beheren? Dat is niet zo enorm moeilijk. We helpen u graag op weg met de doorgslaggevende zaken. Allereerst zult u webruimte nodig hebben. Het aanvragen van een eigen domeinnaam is verder nodig. Uiteindelijk heeft u tevens een startpagina script nodig. U kunt direct starten met inhoud op de website creëren. Het is belangrijk dat u een database kunt aanmaken bij de webhosting.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website makkelijk te doen zijn. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. De broncode van het script controleert bij elk websitebezoek welk subdomein wordt opgevraagd. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende dochterpagina in zijn browser krijgt.

Het beginnen van een eigen startpagina website is daarbij voor u zonder veel moeite te doen. Ik verwijs u graag naar Eigen startpagina maken in het geval dat u meer zou willen weten over het kopen van een startpagina script. De startpagina website heeft verschillende dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. Met behulp van de rubrieken die op iedere dochterpagina zullen bestaan kan dit weer worden ingedeeld in deelonderwerpen.

In feite is een startpagina script een tool waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. De PHP code van het startpaginascript wordt bij een bezoek aan de site uitgevoerd. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker.