Site systeem

Bij het bouwen van een zakelijke website kunt u van een tool gebruikmaken. Men noemt zo een tool bovendien wel een content management systeem. U kunt over een CMS pakket meer te weten komen via het artikel CMS systeem. Heeft u het CMS pakket gekocht, dan kunt u het direct installeren.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. U stelt de website titel en de meta gegevens tijdens de installatie. Daarbij kunt u daarnaast een beheeraccount plaatsen via het installatiescript. Wijzigingen zijn met dit account erg makkelijk aan te brengen aan uw zakelijke website.

U heeft de optie om onbeperkt formulieren aan te maken en op uw site te plaatsen. Uit welke velden een formulier bestaat, bepaalt u volledig zelf. Het aanmaken van verschillende formulieren is zo mogelijk. U kunt per veld bepalen of het een noodzakelijk veld is. Middels e-mail ontvangt u de ingezonden formulieren. U heeft de optie om per formulier het e-mailadres op te geven. Wilt u de verschillende formulieren dus op diverse e-mailadressen ontvangen, dan is dat makkelijk te doen.

Een demo aanvragen kan via de website van de web developer van het CMS systeem. Middels de demo omgeving kunt u zien of het CMS systeem iets voor u is. En beslissen of u het wilt kopen of niet.