Startpagina beheer

Weet u een aantal interessante sites zo uit uw hoofd op te noemen, dan kan het leuk zijn eens een startpagina te maken waarop u deze sites vermeldt. Waarbij het mogelijk is om geld te verdienen aan uw startpagina met behulp van Google Adsense. Een startpagina is een linkpagina met uitgebreide mogelijkheden. Rubrieken bieden de mogelijkheid om uw links op deelonderwerp te sorteren. Met uw startpagina helpt u de zoekmachines een handje met het koppelen van sites aan het juiste onderwerp en zo helpt u ook de websurfer.

Het vullen van uw startpagina met goede links kan best even duren. Het is dan fijn als u er ook iets aan kunt verdienen. U kunt dit realiseren door inkomsten via uw startpagina te genereren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een blokje van Google Adsense op uw eigen startpagina te plaatsen.

Voor wat bijverdienen is het dus prima te doen om een startpagina met banners en advertenties aan te maken. Het artikel Eigen Startpagina gaat tevens over het aanmaken van een startpagina en is het doornemen waard. Een eigen startpagina biedt u tevens de mogelijkheid om de vindbaarheid van uw eigen website te vergroten. Het fenomeen €œstartpaginascript€ is ook interessant. Daarmee is het mogelijk om zonder technische kennis een startpagina website te maken. Hiermee bent u niet afhankelijk van websites van derden. Maken uw bezoekers regelmatig een startpagina aan met interessante links, dan zorgt dit voor extra snelle groei.