Systemen voor site beheren

Uw zakelijke website kan met behulp van een tool worden samengesteld. Men noemt zo een tool tevens wel een content management systeem. Meer over een uitstekende website beheer tool vindt u op Betekenis CMS. Het CMS pakket is na de koop meteen te installeren.

Wanneer u uw website voor het eerst na het installeren bezoekt, wordt het installatie script gestart. U kunt tijdens het draaien van dit script de relevante informatie over uw zakelijke website invoeren. Gedurende de installatie is daarnaast het toevoegen van een beheerdersaccount mogelijk. Wijzigingen zijn met dit account zeer gemakkelijk aan te brengen aan uw zakelijke website.

Mogelijk zoekt u functionaliteit om een klantenoverzicht aan te maken en toevoegen op uw site. Dat is met het CMS systeem gemakkelijk te doen. Er zal daarnaast een scherm zijn waarmee u simpel banners aan uw website toevoegt. Er zijn diverse posities op uw website waar een banner plaatsen mogelijk is.

Producten en diensten kunt u eenvoudig verkopen met behulp van uw zakelijke website. Verder kan er online worden besteld. Nadat de klant heeft betaald, krijgt hij direct toegang tot de downloadbare onderdelen van een product. De klant kan tussen diverse betaalwijzen kiezen voor de online betaling nadat u de betaalkoppeling heeft ingesteld. Daarbij middels de e-mail ontvangt de klant eventueel een download link naar digitale producten. Onderdelen van deze e-mail kunt u met behulp van de beheeromgeving naar eigen wens aanpassen. Hetzelfde kunt u met andere teksten op uw zakelijke website doen. U kunt behoefte hebben aan een demo voordat u het CMS pakket koopt.