Uw eigen startpagina maken

Via verschillende websites kunt u een eigen startpagina creëren. Dit is gratis. Vaak komt uw dochterpagina op een apart subdomein te staan. Een eigen startpagina zorgt voor allerlei extra mogelijkheden.

Eigenlijk is een dochterpagina niet meer dan een lijst met links naar websites. Een indeling op onderwerp komt vaak voor. Per onderwerp maakt men een rubriek aan. Onder elkaar zet men dan in de rubriek de links met raakvlakken. In een oogopslag kan een bezoeker zien of u biedt wat hij zoekt. Ook de zoekmachines moeten weten waar uw links over gaan en zij gebruiken onder andere de rubriektitel. De keywords waarop u gevonden wilt worden kunt u in de titel gebruiken.

Het is ook mogelijk om zelf een hele startpagina website neer te maken. Via het artikel “Startpagina script” kunt u daar meer over te weten komen. U kunt geld met uw startpagina verdienen. Met behulp van banners kunt u adverteren. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is een andere mogelijkheid. Maar ook simpelweg links op uw startpagina verkopen kan gewoon. Bijvoorbeeld een X aantal links voor een vast bedrag.

Startpagina’s helpen bovendien met het vindbaar maken van andere websites. Gebruik van een startpagina script zorgt ervoor dat u nog beter uit de verf komt.