Wil je een eigen advertentie site runnen?

Er is met een advertentie script veel mogelijk. Met het aanbieden van onder andere de topadvertentie is een inkomen te generen met uw advertentie website. Men kan dan voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan met de advertentie. U kunt de opties waaruit een adverteerder kan kiezen, compleet aanpassen naar eigen inzicht.

U kunt per individuele categorie de zoekwoorden en een beschrijving doorgeven. U moet dan denken aan de zoektermen die u aan een rubriek wilt koppelen. Wanneer u nieuwsgierig bent geworden, kunt u ook eens de pagina advertentie script bezoeken. Het is niet noodzakelijk om u enorm hierin te verdiepen. U geeft de zoekwoorden op en u bent klaar.

U kunt uw website instellingen wijzigen via dit beheerdersaccount. Hoeveel foto’s maximaal bij een advertentie mogen worden geplaatst, kunt u via het beheerpaneel bijvoorbeeld instellen. Als u veel schijfruimte heeft, kan deze instelling een hogere waarde bevatten dan wanneer u weinig schijfruimte heeft.

U kunt het script aan verschillende betaalproviders hangen. Zo worden de betaalgateways TargetPay en Mollie ondersteund. Met welke partij u het liefst zaken doet, kunt u zo eenvoudig zelf beslissen. Beide providers hebben betaalmethoden voor zowel Nederlandse als Belgische inwoners.

Men kan ook bieden op advertenties. Of bieden is toegestaan kan de adverteerder zelf per advertentie instellen. De adverteerder zal een e-mail ontvangen wanneer er een bod binnenkomt. Bij de advertentie zijn de laatste biedingen te zien. Via een druk op de knop kan een adverteerder reageren op een interessant bod. Het is ook mogelijk om een bod weer te verwijderen. Een bod kan worden verwijderd door zowel de adverteerder als de persoon die het bod heeft uitgebracht.